Известие

Collapse
No announcement yet.

Превъртане на километраж!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Превъртане на километраж!

Искам да попитам дали има някакъв начин да се разбере нали е превъртан километража на 156,1.8 1998г.В момента на километража пише че е на 132000 купена е на 106000 км.Карам я от година и 3-4 месеца.

Няма начин.
    Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
    ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

Ако е превъртан и ти все още караш,това означава,че твоята кола трябва да се впише в историята
      Ако питаш за връщане на километража - на TS не може.
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
      Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
      http://www.family-sozopol.com/

Comment

Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
        Може, може. Много хубу си може даже.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
          Ако е превъртан и ти все още караш,това означава,че твоята кола трябва да се впише в историята
          напротив може
          има доста писано по въпроса предимно за коли внесени от Италия
          от там рядко идват без превъртян километраж
          sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
          Продавам Алфи на части!

Comment

Лично съм виждал че може 100% гаранция е че може!!!
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от latimer Покажи съобщение
              Искам да попитам дали има някакъв начин да се разбере нали е превъртан километража на 156,1.8 1998г.В момента на километража пише че е на 132000 купена е на 106000 км.Карам я от година и 3-4 месеца.
              Има - закачам те на Алфадиага, и те разочаровам - досега не съм видял нов внос да не е с пренавъртян километраж.....
              Така както гледам щом си я взел на 106к, то е била на поне 220.....това е положението, колкото и неприятно да звучи.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

за километража

Колега, щом имаш възможност да го замериш и ако си в Сф, пусни ми едно лично ква пара вземаш за услугата, че в петък и събота ще ходя до Сф и ми е любопитно мойта на колко е (взех я преди 2 седмици)?
                Alfa 156 2.0 - ех,
                Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Може и да е случил на реални км.Винаги има изключения
                  0888515205

Comment

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                    Колега, щом имаш възможност да го замериш и ако си в Сф, пусни ми едно лично ква пара вземаш за услугата, че в петък и събота ще ходя до Сф и ми е любопитно мойта на колко е (взех я преди 2 седмици)?
                    Довечера идвам в СФ, до петък сутринта ще съм там, в четвъртък ще обикалям из града, проблема е че надали ще мога да дойда при тебе, ти ще трябва да додеш до мене някъде, взимам за услугата 35 стотинки, включва се и повърхностна диагностика и триене да грешки.....
                    0888135063 - довечера след 9 съм си в Надежда иначе, вечер в четвъртък там също е добре.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
                      напротив може
                      има доста писано по въпроса предимно за коли внесени от Италия
                      от там рядко идват без превъртян километраж
                      Те направо в Италия ги нулират, а от Германия и АВстрия ги дават пък напред, за да не се мине купувача...
                      Митове и легенди.
                      Не виждам защо един нормален човек с бензинка /не че дизела е невъзможно/ да не прави по 10-15 хиляди на година???Е не, те всички правят поне по 25 хиляди, а под превъртян колегата има предвид сигурно цифрата 999 999 хиляди, а не върнат
                      Last edited by fred; d.m.y г., 18:39.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

ти врачка ли си че знаеш какво има колегата на предвит
                        в Италия километрите ги връщат яко
                        ферариста споделя че в Англия това нешто го няма
                        за Германия също не съм чул оплакваня
                        а за 999999 струва ми се нема как да стане за 10 години и колата да е здрава и да не е сменено всичко по нея няколко пъти
                        и на моята на оригиналните документи от Италия пише 90000 км ама ти ако им вярваш,аз не им
                        просто не ми се дават пари, за да разбера реалните километри а и не ме интересуват честно казано
                        колата няма да стане по-нова от това или по-малко чуплива
                        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                        Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          Те направо в Италия ги нулират, а от Германия и АВстрия ги дават пък напред, за да не се мине купувача...
                          Митове и легенди.
                          Не виждам защо един нормален човек с бензинка /не че дизела е невъзможно/ да не прави по 10-15 хиляди на година???Е не, те всички правят поне по 25 хиляди, а под превъртян колегата има предвид сигурно цифрата 999 999 хиляди, а не върнат
                          и колега погледни в мобилето за обяви след 2005г на какви километри са-някои са даже повече от моите
                          моята е чисто нова сигурно някой дядо я е карал само в неделя до пазара и обратно
                          нема как да е така собственика на моята е бил на 27 години като си я е купил и съм сигорен ,че добре си я е покарал преди да я "хвърли"
                          ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                          ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                          Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Има - закачам те на Алфадиага, и те разочаровам - досега не съм видял нов внос да не е с пренавъртян километраж.....
                            Така както гледам щом си я взел на 106к, то е била на поне 220.....това е положението, колкото и неприятно да звучи.....
                            Твоята на колко беше като я закачи на диага?
                            Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Моята беше на 120700, според диагностика при един добрите форумни спецове, ама не искама да цитирам имена, да избегна спорове, толкова или с около 300-400 километра повече показваше километража, на 9 години
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X